Sektorji uporabe

Proizvajamo in delamo z ozonom že od leta 1996!

Proizvajamo in delamo z ozonom že od leta 1996! Nismo izumili ozona, saj je prisoten v naravi in za njegov obstoj vemo že od leta 1840.

Ustvarili smo številne trge in preučili naprave na slehernem področju rabe. Imamo zanesljiva priporočila, ki so pripomogla k odpravljanju slabih navad in odpravila zmotna prepričanja.

Neprestano preučujemo nove metode za reševanje specifičnih problemov naših uporabnikov.
Izboljšujemo, optimiziramo in poenostavljamo naše sisteme in naše naprave, edine na svetu s sistemom zaslona na dotik, ki komurkoli omogoča enostavno nastavitev in uporabo.

Na najboljši možni način izkoriščamo ozon (trivalentni kisik) z aktivnimi snovmi, ki vplivajo na bakterije, plesen, kvasovke in VIRUSE. Te aktivne snovi so priznane s strani Uprave ZDA za hrano in zdravila FDA (Food and Drug Administration) in v celoti spoštujejo normative in direktive, ki so v veljavi za to področje.

Ozon je plin in marsikdo ne ve, kako ga koristiti in kakšne so težave pri nepravilni uporabi. Ponosni smo in zavedamo se, da nas marsikdo posnema, vendar še vedno ostajamo EDINSTVENI in IZVIRNI!
Kopija ali imitacija ne bo nikoli ENAKA IZVIRNIKU, predvsem na področju tehnologije, kjer znanje in izkušnje predstavlja bistveno razliko! "ETP: STROKOVNJAKI NA PODROČJU OZONA".