Ozon na področju pralnic

ZAGOTOVLJENA VEČ KOT LE HIGIENSKA ČISTOČA


EVERGREEN TECNO PLANTS naprave vam zagotavljajo občutek higiene in svež vonj po čistem za vaša oblačila, čelade, čevlje in vse vrste predmetov tako za ljudi kot za ljubitelje živali (posteljice, odeje, torbe, ležišča itd.).
Omogočite uporabnikom, da lahko odstranijo vse vrste vonjav, zlasti vonj po dimu, hrani, živalih in znoju z vseh oblačil.

Osvežite ležišča, blazine, preproge in predmete s preprostim, učinkovitim ter ekološkim sistemom ECOTECH!

Preoblikujte ali ustvarite sistem za pranje z vodo z zmanjšano uporabo kemikalij za dezinfekcijo, temperaturo vode, podaljšajte življenjsko dobo obdelanih oblačil, zmanjšajte nastanek površinsko aktivnih snovi v odtokih, varčuje z energijo in vodo pri vaši dejavnosti.

Izboljšajte kakovost vaših storitev in tudi v pralnici odpravite preostanek vonja po pranju, še posebno po kemičnem čiščenju. Sinonim za popolno higieno, v skladu z Uredbo št. 81/2008 o mikrobiološki varnosti v zaprtih prostorih in H.A.C.C.P. (Hazard Analysis and Critical Control Point – analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk).

 

UPORABA NAŠIH SISTEMOV NA PODROČJU PRALNIC


 
 


Odstranjuje izvor vonjav in alergij (bakterije, alergeni, plesen, spore, glivice in virusi).


Odstranjuje vonj po dimu in živalih z vseh vrst oblačil in predmetov.


Ščiti oblačila in predmete pred jajčeci insektov, lesnimi črvi, bolhami, klopi in majhnimi nezaželjenimi živalmi.Zagotavlja prihranek z energijo in kemikalijami za dezinfekcijo ter povečuje ekonomski prihodek dejavnosti zaradi širitve/izboljšanja ponudbe pralnice. Zmanjšuje uporabo kemikalij in zagotavlja higieno oblačil in predmetov (ECOTECH).

IDEALNO ZA:

Vse vrste ČISTILNIC, tako kemične čistilnice kot pralnice, čistilnice za pranje in čiščenje preprog, ležišč, blazin, perila, čevljev, delovnih in športnih oblačil.

ETP REŠITVE IMAJO DODANO VREDNOST IN ŠTEVILNE PREDNOSTI NA PODROČJU PRANJA

ETP rešitve so prilagojene specifičnim potrebam na področju pralnic za izboljšanje kakovosti ponujenih storitev in povezovanje z novimi tehnikami, ki zagotavljajo higiensko in mikrobiološko varnost ne ekološki in naraven način z znatnim prihrankom energije.

Uporabnikom, ki postajajo vedno bolj zahtevni in pozorni, ponudite občutek čistoče in higiene oblačil, odstranite vonjave, alergene, dim s tkanin in preprog z eno samo ekološko in naravno obdelavo.

Odpravite neprijetne vonjave po hrani in živalih ter izboljšajte kakovost oblačil, ne da bi jih izpostavili toplotnemu stresu ali agresivnim kemikalijam.
Zmanjšajte tveganje za razmnoževanje bakterij znotraj pralnega stroja in zatrite nastanek alergij in nalezljivih bolezni (npr. legionele).

Pridobite enake ali celo boljše rezultate kot z uporabo kemikalij z manjšo količino odpadlih snovi v okolje in zaščitite zdravje zaposlenih (ECOTECH).

Evergreen tecno plants d.o.o.: en partner, številne rešitev in prednosti!

- Izboljšajte kakovost storitev v sobah.
- Odstranite nezaželjene vonjave in izboljšajte kakovost zraka v prostorih.
- Odstranite mikrobiološko tveganje v prostorih in napravah.
- Odstranite in izboljšajte standarde v prostorih za obdelavo hrane in omogočite, da naše rešitve postanejo del vašega H.A.C.C.P. sistema (Uredba št. 193/07).
- Zagotovite si konkurenčno prednost na trgu tako, da se razlikujete od ostalih in izboljšate kakovost svojega objekta.
- Zmanjšajte negativen vpliv svojega objekta na okolje in olajšajte si pridobitev norme certifikat ! ISO 14001:2004.

EDINSTVENOST NAŠIH SISTEMOV

Standardne ali posebne REŠITVE, ki so lahko premične ali nepremične, vgrajene ali posamične za izboljšanje mikrobiološke kakovosti in varnosti prostora. PROIZVAJAMO IN DELAMO Z OZONOM OD LETA 1996. PRVI SISTEMI NA TRGU, NAJBOLJE PRODAJANI IN POSNEMANI. 11.000 uporabnikov z vseh področij rabe s tehnologijo ozona predstavljajo našo najbolj zgovorno pričevanje.

EDINSTVENI SISTEMI, PATENTIRANI V EVROPI

Evropski patent za industrijski izum 2 433 909
Evropski patent za industrijski izum 2 010 828

Naše patentirane naprave zagotavljajo upoštevanje veljavnih predpisov glede varnosti pri delu, torej odstranijo odvečen ozon, preden uporabnik ali gost vstopi v prostor, kar je določeno Z MEJNIMI VREDNOSTMI OZONA (KLIMA INDOOR) TAB.1 Onesnaževalci "Dl.gs.81 / 2008", ki morajo biti preverjene s strani ASL (Aziende Sanitarie Locali) in ustreznih nadzornih organov.
 
Prepovedana je torej raba opreme, ki uporabnika prisili, da vstopi v obdelano okolje in tako vdihuje ozon v količinah, ki so nad zgoraj navedenimi varnostnimi mejami. Uporabnik nato ob odprtju oken ozon izpusti v ozračje, kar pa velja za onesnaževanje okolja, saj evropske direktive uvrščajo ozon med onesnaževalce.

SISTEMI, KI SO BILI POTRJENI NA NAJPOMEMBNJŠIH UNIVERZAH

Naše naprave so bile potrjene s strani številnih UNIVERZ (7 priznanj) ravno zato, da bi dokazali sposobnost uničenja bakterij in virusov glede na direktive in veljavne predpise (edina naprava, ki je potrjena za oba pojma, rezultat pa je varnost).
NAŠE NAPRAVE so vse prejele certifikat organa IMQ (Istituto italiano dell'marchio di qualità), tako za elektromagnetno združljivost kot tudi električno varnost. Sleherni sestavni del naprave je preizkušen in mora prestati in se pravilno odzvati na izredno zahtevne teste, ki so namenjeni zagotavljanju kakovosti in varnosti, tako da v celoti upoštevajo stroge evropske direktive EN 61000-6-2 e EN 61000-6-3, LVD EN 60335-1 EN 60335-2-65. To so obvezna testiranja za pridobitev oznake CE (izjava o evropski skladnosti).
Naše naprave so v celoti proizvedene v ITALIJI v našem obratu v Vicenzi, kjer sprejemamo naše stranke in nadzorne organe ter pridobivamo licence, ki ocenjujejo naše visoke proizvodne standarde.
Vsi naši izdelki so zaščiteni z zavarovalnimi policami RC PRODOTTI.
OSTALE REŠITVE EVERGREEN TECNO PLANTS D.O.O. NA PODROČJU HoReCa

Zahtevaj brošuro / katalog