Ozon na področju navtike

VARNO POTOVANJE JE Z OZONOM ZAGOTOVLJENO!


Zagotovite gostom na ladji, trajektu, jahti in zasebnem plovilu občutek svežine, higiene ter svež vonj po čistem. Odstranite vse vrste vonjav, predvsem po dimu, hrani in živalih v slehernem delu javnega ali zasebnega plovila, tako v sobah, kuhinji kot klimatskih napravah. Izboljšajte kakovost vode v bazenih na plovilu in kar se le da zmanjšajte uporabo kemikalij.

Obnovite notranjost plovila, tudi rabljenega, in zagotovite mikrobiološko varnost na tkaninah, preprogah in v klimatski napravi z enostavnim, učinkovitim ter ekološkim sistemom ECOTECH.
Izboljšajte kakovost vaših storitev in zagotovite mikrobiološko varnost v plovilih ter s tem upoštevajte Uredbo št. 81/2008 glede mikrobiološke varnosti v zaprtih prostorih in H.A.C.C.P. (Hazard Analysis and Critical Control Point – analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk).

UPORABA NAŠIH SISTEMOV NA PODROČJU NAVTIKE


 
 


Odstranjuje izvor vonjav in alergij (bakterije, alergeni, plesen, spore, glivice in virusi).


Odstranjuje vonj po hrani iz zraka, površin, tkanin, pohištva, odstranjuje vonj iz kuhinje, vonj po živalih in zaprtih prostorih.


Zagotavlja neugodno bivanje insektom, lesnim črvom, posteljnim stenicam in manjšimnezaželjenim živalim.Zmanjšuje uporabo kemikalij za zagotavljanje higiene v prostorih in vodi na plovilu (ECOTECH).

IDEALNO ZA:

Vse vrste navtičnih plovil, kot so ladje, trajekti, jahte, čolni.

ETP REŠITVE IMAJO DODANO VREDNOST IN ŠTEVILNE PREDNOSTI NA PODROČJU NAVTIKE

ETP rešitve, prilagojene specifičnim potrebam na področju NAVTIKE, služijo izboljšanju kakovosti prostorov, izdelkov in storitev za uporabnike, ki postajajo vedno bolj zahtevni in pozorni.

Ponudite občutek higiene in čistoče gostom, ki vstopajo v sobo na ladji, jahti ali trajektu ter odstranite vonjave, alergene, vonj po dimu s tkanin, zaves in preprog z enim samim ekološkim in naravnim postopkom, ki odstranjuje vonj po hrani in izboljša kvaliteto zraka v skupnih prostorih in/ali gostinskih prostorih tako, da deluje na enostaven in ekonomičen način z vidnim rezultatom.

Zmanjšajte tveganje razmnoževanja bakterij v zračnih in vodnih čistilnih napravah (npr. legionela) s prilagojenimi ukrepi, zasnovanimi s strani naših inženirjev, po opravljenih inšpekcijskih pregledih ter preverjanju stanja tehnike.

Nudi vam možnost, da na plovilu preuredite ali zgradite bazen z 80% manjšo količino kemikalij in si s tem zagotovite edinstveno kakovost vode ter svojim gostom nudite dobro počutje tako, da se znebite intenzivnega vonja po kloru, ki je med drugim škodljiv za zdravje!

Evergreen tecno plants d.o.o.: en partner, številne rešitev in prednosti!

- Izboljšajte kakovost storitev v sobah.
- Odstranite nezaželjene vonjave in izboljšajte kakovost zraka v prostorih.
- Odstranite mikrobiološko tveganje v prostorih in napravah.
- Odstranite in izboljšajte standarde v prostorih za obdelavo hrane in omogočite, da naše rešitve postanejo del vašega H.A.C.C.P. sistema (Uredba št. 193/07).
- Zagotovite si konkurenčno prednost na trgu tako, da se razlikujete od ostalih in izboljšate kakovost svojega objekta.
- Zmanjšajte negativen vpliv svojega objekta na okolje in olajšajte si pridobitev norme certifikat ! ISO 14001:2004.

EDINSTVENOST NAŠIH SISTEMOV

Standardne ali posebne REŠITVE, ki so lahko premične ali nepremične, vgrajene ali posamične za izboljšanje mikrobiološke kakovosti in varnosti prostora. PROIZVAJAMO IN DELAMO Z OZONOM OD LETA 1996. PRVI SISTEMI NA TRGU, NAJBOLJE PRODAJANI IN POSNEMANI. 11.000 uporabnikov z vseh področij rabe s tehnologijo ozona predstavljajo našo najbolj zgovorno pričevanje.

EDINSTVENI SISTEMI, PATENTIRANI V EVROPI

Evropski patent za industrijski izum 2 433 909
Evropski patent za industrijski izum 2 010 828

Naše patentirane naprave zagotavljajo upoštevanje veljavnih predpisov glede varnosti pri delu, torej odstranijo odvečen ozon, preden uporabnik ali gost vstopi v prostor, kar je določeno Z MEJNIMI VREDNOSTMI OZONA (KLIMA INDOOR) TAB.1 Onesnaževalci "Dl.gs.81 / 2008", ki morajo biti preverjene s strani ASL (Aziende Sanitarie Locali) in ustreznih nadzornih organov.
 
Prepovedana je torej raba opreme, ki uporabnika prisili, da vstopi v obdelano okolje in tako vdihuje ozon v količinah, ki so nad zgoraj navedenimi varnostnimi mejami. Uporabnik nato ob odprtju oken ozon izpusti v ozračje, kar pa velja za onesnaževanje okolja, saj evropske direktive uvrščajo ozon med onesnaževalce.

SISTEMI, KI SO BILI POTRJENI NA NAJPOMEMBNJŠIH UNIVERZAH

Naše naprave so bile potrjene s strani številnih UNIVERZ (7 priznanj) ravno zato, da bi dokazali sposobnost uničenja bakterij in virusov glede na direktive in veljavne predpise (edina naprava, ki je potrjena za oba pojma, rezultat pa je varnost).
NAŠE NAPRAVE so vse prejele certifikat organa IMQ (Istituto italiano dell'marchio di qualità), tako za elektromagnetno združljivost kot tudi električno varnost. Sleherni sestavni del naprave je preizkušen in mora prestati in se pravilno odzvati na izredno zahtevne teste, ki so namenjeni zagotavljanju kakovosti in varnosti, tako da v celoti upoštevajo stroge evropske direktive EN 61000-6-2 e EN 61000-6-3, LVD EN 60335-1 EN 60335-2-65. To so obvezna testiranja za pridobitev oznake CE (izjava o evropski skladnosti).
Naše naprave so v celoti proizvedene v ITALIJI v našem obratu v Vicenzi, kjer sprejemamo naše stranke in nadzorne organe ter pridobivamo licence, ki ocenjujejo naše visoke proizvodne standarde.
Vsi naši izdelki so zaščiteni z zavarovalnimi policami RC PRODOTTI.
OSTALE REŠITVE EVERGREEN TECNO PLANTS D.O.O. NA PODROČJU HoReCa

Zahtevaj brošuro / katalog