Hygene Water

Z MOČJO NARAVE DO POPOLNE HIGIENE


Linija HYGENE WATER je inovativni sistem, ki zagotavlja mikrobiološko varnost površin s pranjem s hladno vodo z visoko dezinfekcijsko močjo, ki je rezultat stabilizacije ozona (PATENTIRANO).
Linija HYGENE AIR MOVE Je enostavna za uporabo, vklopi se s preprostim pritiskom na gumb on/off na napravi. Naprava se uporablja po običajnem čiščenju kot alternativa (kemičnim) čistilnim izdelkom. HYGENE WATER proizvaja vodo z visoko dezinfekcijsko močjo, ki lahko odpravi in uniči različne organske spojine z izkoriščanjem oksidacijske moči ozona.
Naprava je opremljena z dvema enostavnima čelnima priključkoma, ki se ju priključi na vodno omrežje s hladno vodo in tlakom vodovodnega sistema.

Evropski patent za industrijski izum 2 433 909 in Evropski patent za industrijski izum 2 010 828

V zelo kratkem času (3 minute stika) voda, obogatena z ozonom, razpršena na površini, odpravlja bakterije, plesni in viruse.
Na zahtevo se lahko izhodna voda z visoko dezinfekcijsko močjo uporablja tudi kot pršilo.
Sistem omogoča popolno stabilizacijo ozona v vodi, ki zagotavlja odličen redox potencial brez izpuščanja ozona v zunanji zrak (zaščita uporabnika).

IDEALNO ZA:

Pranje tal, tušev, robov bazenov (glivice), vozil za prevoz živil, tekočih trakov v proizvodnji, delovnih površin, kontejnerjev, zaprtih sistemov (CIP), tal na splošno.
NEKATERE PREDNOSTI UPORABE HYGENE WATER:

- Večja mikrobiološka varnost in varnost zaposlenih, boljša higiena in poenostavitev pravil HACCP;
- Brez potrošnega materiala in zmanjšanje stroškov za nakup čistilnih izdelkov;
- Zmanjšanje delovnega časa in delovne sile, potrebne za izvajanje dezinfekcije delovnih okolij, in zmanjšanje količine škodljivih snovi (ISO 14000-EMAS);
- Popolna odstranitev kemičnih ostankov s površin, v proizvodnih in predelovalnih okoljih;
- Zagotavljeno uničenje bakterij, plesni in kvasovk s površin in iz prostorov, ki so težko dosegljivi z drugimi sistemi;
- Zmanjšanje stroškov energije za proizvodnjo tople vode in/ali pare za dezinfekcijo površin (03 se uporablja s hladno vodo);
- Zmanjšana poraba vode;
- Optimizacija odpadne vode z nižjimi stroški čiščenja.

DOSTOPNI MODELI:

HYGENE WATER 900: 900l/h
HYGENE WATER 2000: 2000l/h

Sistem HYGENE WATER je lahko zasnovan in narejen tudi za večje vodne tokove, vendar v obliki nepremične izvedbe.