Hygene Air In Double

AIR TREATMENT SYSTEM


Linija HYGENE AIR in DOUBLE (AIR/WATER) je patentiran inovativen prenosni sistem, ki zagotavlja mikrobiološko varnost zraka, vode, okolja in površin.
S svojim izjemnim sistemom za delovanje na ozon linija HYGENE AIR in DOUBLE napade različne organske spojine in jih tako oksodira in dezaktivira (pršice, bakterije, glive, plesni, virusi, npr. legionela). Ekskluzivni EVROPSKI PATENT ZA INDUSTRIJSKI IZUM zagotavlja proizvodnjo, nadzor in pretvorbo ozona ob koncu dezinfekcijskega cikla v popolni skladnosti z veljavnimi predpisi.
The exclusive patent guarantees the production, control and conversion of ozone until the end of treatment, in full compliance with current regulations.

Evropski patent za industrijski izum 2 433 909 in Evropski patent za industrijski izum 2 010 828

Enostavna uporaba in nastavitev preko ZASLONA NA DOTIK s 5 prednastavljenimi in šestim prilagodljivim ciklom za raznovrstne potrebe. PLC krmilnik na napravi zagotavlja signalizacijo o morebitnih funkcionalnih nepravilnostih in zaustavitev, če pogoji delovanja niso primerni (visoka temperatura v okolici) ali če so zračni filtri umazani. Možno je določiti število dezinfekcijskih ciklov, kar pride v poštev predvsem v primeru najema opreme, in nastaviti začetek delovanja ob točno določenem času brez prisotnosti uporabnika. Poleg tega HYGENE AIR in DOUBLE ob koncu dezinfekcijskega cikla omogoča odišavljenje prostorov s pomočjo zamenljivih vložkov z naravnimi esencami, ki jih lahko vstavite v zanje namenjen predel.

Linija HYGENE AIR in DOUBLE omogoča nastavitev dezinfekcijskega cikla ob odsotnosti oseb v prostoru, ki ja potreben obdelave:

  1. a) Proizvodnja ozona s koronskim učinkom.
  2. b) Kataliza ozona (pretvorba nazaj v kisik).

 

HYGENE AIR in DOUBLE sta enostavna za uporabo in premeščanje glede na vsakršno potrebo.

 

IDEALNO ZA SREDNJE MAJHNE PROSTORE:

Avtomobili, avtodomi, počitniške prikolice, domovi, kuhinje, restavracije, klinike, zdravniške ordinacije, veterinarske klinike, wellness centri, hotelske sobe, jahte.

Linija HYGENE DOUBLE AIR/WATER je opremljena s stikalom, ki izklopi funkcijo za zrak in omogoči uporabo za vodo. Tako je možno vpihovati ozon v vodo skozi mikroporozni terminal, ki je nameščen pod pokrovom.

Voda z dodanim ozonom se lahko uporablja kot naravno razkužilo, ki ne pušča sledi. Uporabi se lahko za razkužitev sadja, zelenjave, nožev, rezalnih desk in vseh želenih predmetov na enostaven in funkcionalen način (tudi v umivalniku).

ZASLON NA DOTIK, ki je nameščen na sprednji strani naprave, omogoča prilagoditev časa delovanja, ki mora biti sorazmeren z vodo, ki jo je treba obdelati (priporočeni časi so navedeni v priročniku za uporabo in vzdrževanje).

NEKATERE PREDNOSTI UPORABE HYGENE AIR in DOUBLE:

- Izboljšanje in poenostavitev sistemov HACCP in zakonodajnega odloka 81, z dne 09/04/08;
- Nadomestitev kemičnih snovi, potrebnih za mikrobiološko tveganje, in pridobitev higienskih standardov;
- Zmanjšanje/popolna odstranitev kemičnih ostankov v zraku in na površinah;
- Zagotavljeno uničenje bakterij, plesni in kvasovk s površin in iz prostorov (kot npr. podstrešja), ki so težko dosegljivi z drugimi sistemi;
- Odprava neželenih vonjav iz prostorov v odsotnosti ljudi med delovnim časom (kot npr. vonj po dimu);
- Zmanjševanje stroškov in delovne sile za dezinfekcijo prostorov;
- Naravna odišavljenost prostorov.

DOSTOPNI MODELI:

HYGENE AIR 15: Za motorna vozila na splošno (max. 15 mᵌ);
HYGENE AIR 50: Za srednje majhne prostore (max. 50 mᵌ). Na voljo tudi v izvedbi DOUBLE air/water;
HYGENE AIR 200: Za srednje velike prostore (max. 200 mᵌ). Na voljo tudi v izvedbi DOUBLE air/water;
HYGENE AIR 300: Za srednje velike prostore (max. 300 mᵌ). Z visoko učinkovitim centrifugalnim prezračevalnim sistemom.