Ozon na področju bazenov

BAZENI DOBREGA POČUTJA!


Bazen z ozonom prinaša občutke, ki jih mora vsakdo doživeti.
Kristalno čista voda, mikrobiološko varna in skoraj brez kemikalij (-80%).
Doživite občutek, da lahko odprete oči pod vodo brez pekočega občutka, brez dermatitisa na koži in brez težav z dihalnim sistemom!
Bazen za vse, tudi za tiste, ki trpijo za astmo in alergijami. Voda, ki predstavlja doživetje za celo družino v novih in že obstoječih bazenih, na prostem ali v zaprtih prostorih.Odstranite moteč vonj klora in kemikalij, zlasti v notranjih bazenih, saj so kemikalije lahko tudi rakotvorne in škodljive za zdravje, če jih vdihavamo.
Ohranite svojo zagorelost, ki brez klora traja dlje.
Izboljšajte kakovost svojih prostorov z zagotavljanjem mikrobiološke varnosti za zdravstvene delavce, stranke in paciente v skladu z Uredbo št. 81/2008 o mikrobiološki varnosti v zaprtih prostorih in H.A.C.C.P. (Hazard Analysis and Critical Control Point – analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk).

 

UPORABA NAŠIH SISTEMOV NA PODROČJU BAZENOV


 
 


Zagotavlja odstranitev bakterij, plesni, glivic, virusov in alg v bazenu na naraven, ekološki način, brez kemičnih sledi.


Prihranki obratovalnih stroškov, zmanjšanje uporabe kemikalij za 80%, obnavljanje vode za ogrevanje, odpravljanje hiperkloriranja, zmanjševanje in poenostavljanje upravljanja vodnih parametrov.


Izboljšuje kakovost vode in zraka, varuje zdravje uporabnikov bazena in zaposlenih v sektorju plavalnih bazenov, zahvaljujoč zmanjšani izpostavljenosti potencialno rakotvornim kemikalijamZmanjšuje uporabo kemikalij za zagotavljanje parametrov kakovosti vode v bazenu (ECOTECH).

IDEALNO ZA:

Javne in zasebne, notranje ali zunanje bazene, bazene za hidromasažo, vodnjake, bazene za rehabilitacijo, okrasne ribnike, akvarije za ribe in vodne živali, ribogojstvo.

ETP REŠITVE IMAJO DODANO VREDNOST IN ŠTEVILNE PREDNOSTI NA PODROČJU BAZENOV

ETP rešitve so prilagojene za področje BAZENOV za izboljšanje kakovosti vode in zraka v zaprtih prostorih.
Boxi in boxi ponjave za dezinfekcijo oblačil, spodnjega perila, potapljajše obleke, kopalk, plavalnih kap in ostalih predmetov.
Naprave, ki upoštevajo vedno večjo potrebo po razvoju okolju prijaznih modelov, ki lahko izboljšajo kakovost ponudbe in zaščitijo zdravje gostov ter zaposlenih.

GLAVNE PREDNOSTI:
 
- ENOSTAVNA NAMESTITEV, BREZ POTREBE PO ZAUSTAVITVI SISTEMA (tako nove naprave kot že obstoječe)
- UPOŠTEVANJE PREDPISOV GLEDE KAKOVOSTI VODE (Uredba št. 81/2008)
- UPOŠTEVANJE PREDPISOV GLEDE ODPADNE VODE (Uredba št. 152/99)
- ODSTRANITEV KOMBINIRANEGA KLORA, KLORAMINOV, TOREJ IPERKLORACIJ
- ODPRAVA DERMATITISA, PEKOČEGA OBČUTKA V OČEH, MOGOČA UPORABA BAZENA TUDI ZA ASTMATIKE
- ZMANJŠANJE PORABE VODE, ENERGIJE ZA SEGREVANJE OBNOVLJENE VODE
- EKONOMIČNO, S HITRIM POVRAČILOM VLAGANJ;
- NI AGRESIVNO DO OPREME IN OBJEKTA.

Linija HYGENE SWIMMING POOL s svojim edinstvenim sistemom delovanja na ozon razgradi organske spojine z oksidacijo in inaktivacijo (pršice, bakterije (npr. legionela), glivice, plesni, virusi).

Evergreen tecno plants d.o.o.: en partner, številne rešitev in prednosti!

- Izboljšajte kakovost storitev v sobah.
- Odstranite nezaželjene vonjave in izboljšajte kakovost zraka v prostorih.
- Odstranite mikrobiološko tveganje v prostorih in napravah.
- Odstranite in izboljšajte standarde v prostorih za obdelavo hrane in omogočite, da naše rešitve postanejo del vašega H.A.C.C.P. sistema (Uredba št. 193/07).
- Zagotovite si konkurenčno prednost na trgu tako, da se razlikujete od ostalih in izboljšate kakovost svojega objekta.
- Zmanjšajte negativen vpliv svojega objekta na okolje in olajšajte si pridobitev norme certifikat ! ISO 14001:2004.

EDINSTVENOST NAŠIH SISTEMOV

Standardne ali posebne REŠITVE, ki so lahko premične ali nepremične, vgrajene ali posamične za izboljšanje mikrobiološke kakovosti in varnosti prostora. PROIZVAJAMO IN DELAMO Z OZONOM OD LETA 1996. PRVI SISTEMI NA TRGU, NAJBOLJE PRODAJANI IN POSNEMANI. 11.000 uporabnikov z vseh področij rabe s tehnologijo ozona predstavljajo našo najbolj zgovorno pričevanje.

EDINSTVENI SISTEMI, PATENTIRANI V EVROPI

Evropski patent za industrijski izum 2 433 909
Evropski patent za industrijski izum 2 010 828

Naše patentirane naprave zagotavljajo upoštevanje veljavnih predpisov glede varnosti pri delu, torej odstranijo odvečen ozon, preden uporabnik ali gost vstopi v prostor, kar je določeno Z MEJNIMI VREDNOSTMI OZONA (KLIMA INDOOR) TAB.1 Onesnaževalci "Dl.gs.81 / 2008", ki morajo biti preverjene s strani ASL (Aziende Sanitarie Locali) in ustreznih nadzornih organov.
 
Prepovedana je torej raba opreme, ki uporabnika prisili, da vstopi v obdelano okolje in tako vdihuje ozon v količinah, ki so nad zgoraj navedenimi varnostnimi mejami. Uporabnik nato ob odprtju oken ozon izpusti v ozračje, kar pa velja za onesnaževanje okolja, saj evropske direktive uvrščajo ozon med onesnaževalce.

SISTEMI, KI SO BILI POTRJENI NA NAJPOMEMBNJŠIH UNIVERZAH

Naše naprave so bile potrjene s strani številnih UNIVERZ (7 priznanj) ravno zato, da bi dokazali sposobnost uničenja bakterij in virusov glede na direktive in veljavne predpise (edina naprava, ki je potrjena za oba pojma, rezultat pa je varnost).
NAŠE NAPRAVE so vse prejele certifikat organa IMQ (Istituto italiano dell'marchio di qualità), tako za elektromagnetno združljivost kot tudi električno varnost. Sleherni sestavni del naprave je preizkušen in mora prestati in se pravilno odzvati na izredno zahtevne teste, ki so namenjeni zagotavljanju kakovosti in varnosti, tako da v celoti upoštevajo stroge evropske direktive EN 61000-6-2 e EN 61000-6-3, LVD EN 60335-1 EN 60335-2-65. To so obvezna testiranja za pridobitev oznake CE (izjava o evropski skladnosti).
Naše naprave so v celoti proizvedene v ITALIJI v našem obratu v Vicenzi, kjer sprejemamo naše stranke in nadzorne organe ter pridobivamo licence, ki ocenjujejo naše visoke proizvodne standarde.
Vsi naši izdelki so zaščiteni z zavarovalnimi policami RC PRODOTTI.
OSTALE REŠITVE EVERGREEN TECNO PLANTS D.O.O. NA PODROČJU HoReCa

Zahtevaj brošuro / katalog