Ozon na področju avtomobilizma


VARNO POTOVANJE JE Z OZONOM ZAGOTOVLJENO!
ZAGOTOVLJENA VEČ KOT LE HIGIENSKA ČISTOČA!
 
Zagotovite uporabnikom prevoznih sredstev občutek svežine, higiene in svež vonj po čistem. Odstranite vse vrste vonjav, predvsem vonj po dimu, hrani, živalih, tako v notranjosti vozila kot v klimatski napravi ter v javnih in osebnih prevoznih sredstvih.
Osvežite notranjost avtomobila, tovornjaka, avtobusa, vlaka, avtodoma, počitniške prikolice, reševalnega vozila ali kateregakoli prevoznega sredstva in na ta način zagotovite mikrobiološko varnost tkanin, preprog in klimatske naprave z enostavnim ekološkim sistemom ECOTECH!
Izboljšajte kakovost vaših storitev in zagotovite mikrobiološko varnost v prevoznih sredstvih ter s tem upoštevajte Uredbo št. 81/2008 glede mikrobiološke varnosti v zaprtih prostorih in H.A.C.C.P. (Hazard Analysis and Critical Control Point – analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk).

UPORABA NAŠIH IZDELKOV NA PODROČJU PREVOZNIH SREDSTEV


 
 


Odstranjuje izvor vonjav in alergij (bakterije, alergeni, plesen, spore, glivice in virusi).


Odstranjuje vonj po dimu in živalih iz notranjosti prostorov, površin, tkanin, klimatskih naprav.


Ustvarja neugodno okolje za žuželke, lesne črve, bolhe, klope in majhne nezaželene živali.Zmanjša uporabo kemikalij za zagotavljanje higiene v prostorih (ECOTECH).

UPORABNO ZA:

Vse vrste PREVOZNIH SREDSTEV, kot na primer avtomobil, tovornjak, avtobus, vlak, avtodom, počitniško prikolico, reševalno vozilo, podzemno železnico, traktor, taksi in vse ostalo.

ETP REŠITVE IMAJO DODANO VREDNOST IN ŠTEVILNE PREDNOSTI NA PODROČJU PREVOZNIH SREDSTEV.
 
ETP rešitve, prilagojene specifičnim potrebam na področju PREVOZNIH SREDSTEV, služijo izboljšanju kakovosti prostora znotraj vozila, klimatske naprave in storitev za uporabnike, ki postajajo vedno bolj zahtevni in pozorni.
 
Zagotovite občutek higiene in čistoče uporabnikom, ki vstopijo v prevozno sredstvo, tako javno kot osebno. Znebili se boste vonjav, alergenov, vonja dima na tkaninah, sedežih in preprogah z enim samim ekološkim in naravnim postopkom!
 
Odstranite vonj po hrani in živalih, izboljšajte kakovost zraka znotraj avtobusov, reševalnih vozil in počitniških prikolic na enostaven in ekonomičen način z vidnim rezultatom. Zmanjšajte tveganje razmnoževanja bakterij znotraj klimatske naprave, ki predstavlja vir alergij in infekcijskih bolezni (npr.: reševalna vozila).
 
Naprava nadomesti uporabo kemičnih razpršilcev in na ta način zagotavlja boljše rezultate brez puščanja sledi, tako znotraj vozila kot v klimatski napravi, ter spoštuje varnost prisotnih in okolja (ECOTECH).

Evergreen tecno plants d.o.o.: en partner, številne rešitve in prednosti!

Izboljšajte kakovost dezinfekcije prevoznih sredstev.
Odstranite mikrobiološka tveganja v prevoznih sredstvih, vključno s klimatsko napravo.
Odstranite neprijetne vonjave in izboljšajte kakovost zraka v prevoznih sredstvih.
Zagotovite si konkurenčno prednost na trgu, razlikujte se od ostalih in izboljšajte kakovost svojih storitev ter hkrati zmanjšajte stroške (brez uporabe potrošniških izdelkov in odstranjevanja le-teh).
Zmanjšajte uporabo kemikalij v obliki razpršila za čiščenje prevoznih sredstev in klimatskih naprav brez negativnega vpliva na okolje ter olajšajte si pridobitev ISO 14001:2004.

EDINSTVENOST NAŠIH SISTEMOV

Standardne ali posebne REŠITVE, ki so lahko premične ali nepremične, vgrajene ali posamične za izboljšanje mikrobiološke kakovosti in varnosti prostora. PROIZVAJAMO IN DELAMO Z OZONOM OD LETA 1996. PRVI SISTEMI NA TRGU, NAJBOLJE PRODAJANI IN POSNEMANI. 11.000 uporabnikov z vseh področij rabe s tehnologijo ozona predstavljajo našo najbolj zgovorno pričevanje.

EDINSTVENI SISTEMI, PATENTIRANI V EVROPI

Evropski patent za industrijski izum 2 433 909
Evropski patent za industrijski izum 2 010 828

Naše patentirane naprave zagotavljajo upoštevanje veljavnih predpisov glede varnosti pri delu, torej odstranijo odvečen ozon, preden uporabnik ali gost vstopi v prostor, kar je določeno Z MEJNIMI VREDNOSTMI OZONA (KLIMA INDOOR) TAB.1 Onesnaževalci "Dl.gs.81 / 2008", ki morajo biti preverjene s strani ASL (Aziende Sanitarie Locali) in ustreznih nadzornih organov.
 
Prepovedana je torej raba opreme, ki uporabnika prisili, da vstopi v obdelano okolje in tako vdihuje ozon v količinah, ki so nad zgoraj navedenimi varnostnimi mejami. Uporabnik nato ob odprtju oken ozon izpusti v ozračje, kar pa velja za onesnaževanje okolja, saj evropske direktive uvrščajo ozon med onesnaževalce.

SISTEMI, KI SO BILI POTRJENI NA NAJPOMEMBNJŠIH UNIVERZAH

Naše naprave so bile potrjene s strani številnih UNIVERZ (7 priznanj) ravno zato, da bi dokazali sposobnost uničenja bakterij in virusov glede na direktive in veljavne predpise (edina naprava, ki je potrjena za oba pojma, rezultat pa je varnost).
NAŠE NAPRAVE so vse prejele certifikat organa IMQ (Istituto italiano dell'marchio di qualità), tako za elektromagnetno združljivost kot tudi električno varnost. Sleherni sestavni del naprave je preizkušen in mora prestati in se pravilno odzvati na izredno zahtevne teste, ki so namenjeni zagotavljanju kakovosti in varnosti, tako da v celoti upoštevajo stroge evropske direktive EN 61000-6-2 e EN 61000-6-3, LVD EN 60335-1 EN 60335-2-65. To so obvezna testiranja za pridobitev oznake CE (izjava o evropski skladnosti).
Naše naprave so v celoti proizvedene v ITALIJI v našem obratu v Vicenzi, kjer sprejemamo naše stranke in nadzorne organe ter pridobivamo licence, ki ocenjujejo naše visoke proizvodne standarde.
Vsi naši izdelki so zaščiteni z zavarovalnimi policami RC PRODOTTI.

Zahtevaj brošuro / katalog